Nachtzorg Zutphen


Naast onze thuiszorg overdag kunt u ook gebruik maken van zorg in de nacht. Nachtzorg Zutphen is een dienst van Zuster Jansen waarbij u professionele zorg bij u thuis ontvangt in de nacht. Van ‘s avonds tot ‘s ochtends zal er een zorgverlener of verpleegkundige aanwezig zijn, afhankelijk van uw situatie. Nachtzorg is te verkrijgen in verschillende zorgvormen, zoals slaapnachten of waaknachten.

Het kan zijn dat u overdag geen zorg nodig heeft, doordat u bijvoorbeeld wordt verzorgd door familie of een mantelzorger. Heeft u als ondersteuning daarvan ‘s nachts zorg nodig? Dan wilt u natuurlijk niet een beroep doen op de personen waarvan u overdag al hulp ontvangt. Op dat moment kunt u nachtzorg van Zuster Jansen inschakelen. U kunt kiezen uit verschillende vormen van nachtzorg in Zutphen van Zuster Jansen. Wij bieden slaapnachten en waaknachten.

Waaknachten

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften kunt u de hele nacht door gebruik maken van nachtzorg en ondersteuning. Waaknachten zijn er speciaal voor degenen die de hele nacht beroep willen kunnen doen op een professionele zorgverlener. Bij waaknachten kunt u de hele nacht een beroep doen op onze zorgverleners.

Gedurende de hele nacht waakt er een zorgverlener van Zuster Jansen over u. Wordt u midden in de nacht wakker met rugklachten? Zuster Jansen kan u dan direct helpen om de pijn te verzachten. Op ieder moment in de nacht zal er een ervaren verzorgende of verpleegkundige voor u klaar staan om u te allen tijde te helpen.

Zuster Jansen inschakelen voor nachtzorg in Zutphen

Nachtzorg biedt vele voordelen. U kunt iedere nacht rustig gaan slapen in uw eigen bed. De aanwezigheid van een zorgverlener gedurende de nacht geeft velen een veilig gevoel. U kunt met een gerust hart gaan slapen, u bent altijd in goede handen.

Wilt u nachtzorg in Zutphen inschakelen van Zuster Jansen? Zuster Jansen adviseert u graag over haar uitstekende nachtzorg. Regel nu uw nachtzorg en bel: 020-6366837 of vul het aanvraagformulier in.

Lees meer bij Zuster Jansen
De zorg van Zuster Jansen heeft mijn leven een stuk aantrekkelijker gemaakt
dHr. van Moorsel